FC Vähäjärvi
EtusivuJalkapalloPingisFIFASTIGATilastotPelaajat
x
EtusivuJalkapallo / futsalPingisturnauksetFIFA-turnauksetSTIGA-turnauksetTilastotTurnausten pelaajakohtaiset tilastot


Admin:
FC Vähäjärvi  »  Etusivu
FC Vähäjärvi on Pirkkalan seudulla toimiva urheiluseura. Se on järjestänyt jalkapallohöntsyjä 2000-luvun alkupuolelta lähtien sekä myöhemmin myös futsalia. 2010-luvun loppupuolella alettiin järjestää pienimuotoista turnaustoimintaa kolmessa eri lajissa: pöytätennis, FIFA sekä STIGA-pöytäjääkiekko.
Sivuston teknisestä toteutuksesta ja ulkoasusta vastaa FC Vähäjärven turnausten järjestäjä ja entinen kärkipelaaja Petri Kähkönen.
Lajit
Jalkapallo / futsal
Näytä
Jalkapallotoiminnan yleiskatsaus, seuran Pirkkalan puulaaki -historiikki ja kuvia peleistä

FC Vähäjärvi on järjestänyt 2000-luvun alkupuolelta asti jalkapallohöntsyjä, alkuun lähinnä Keskuskentän silloisella hiekkakentällä sekä ala-asteen kentällä. Hieman myöhemmin tuli mukaan myös futsal.
Pingisturnaukset
Näytä
Pingisturnausten otteluiden tulokset ja sarjataulukot

FC Vähäjärven historian ensimmäinen pöytätennisturnaus pidettiin syyskuun alussa 2017. Turnauksia on järjestetty tähän mennessä 447, ja niihin on osallistunut kaikkiaan 25 pelaajaa. Pelaajia yhdessä turnauksessa on ollut enimmillään 6.
FIFA-turnaukset
Näytä
FIFA-turnausten otteluiden tulokset ja sarjataulukot

Ensimmäinen FIFA-turnaus pidettiin lokakuussa 2018. Turnauksia on järjestetty tähän mennessä 38, ja niihin on osallistunut kaikkiaan 16 pelaajaa. Pelaajia yhdessä turnauksessa on ollut enimmillään 8.
STIGA-turnaukset
Näytä
STIGA-turnausten otteluiden tulokset ja sarjataulukot

STIGA-turnauksia alettiin järjestää marraskuussa 2019. Turnauksia on järjestetty tähän mennessä 154, ja niihin on osallistunut kaikkiaan 12 pelaajaa. Pelaajia yhdessä turnauksessa on ollut enimmillään 4.
Pingis-, FIFA- ja STIGA-turnausten tilastot
Tilastot
Näytä
Tilastoja turnauksista

Tilastosivulla voit näyttää tilastot valitsemastasi lajista. Tilastoina ovat mitali- ja maratontaulukko sekä TOP20-lista parhaista mestaruus- ja finaaliputkista.
Pelaajan tilastot
Näytä
Pelaajien tilastoja turnauksista

Tällä sivulla voit näyttää pelaajan tilastot valitsemaltasi ajanjaksolta. Tilastoina ovat ottelutilastot (mm. TOP5 parhaat ja huonoimmat tulokset, keskinäiset voittotilastot vastustajia vastaan ja mahdollisuus näyttää pelit valittua vastustajaa vastaan), pelaajan menestys turnauksissa -listaus ja viisi parasta kulta- ja finaaliputkea.
Sivuston tekninen toteutus ja ulkoasu      © 2020 - 2021   Petri Kähkönen
^